Apartma Pretner, Lepena

Lepena 21
5232 Soča
00 38641 576 314 (Julija)

Apartma za 2-3 osebe

Apartma za 2-5 oseb

Iščete oddih v miru? Doživite ga pri nas. Resničen mir, stran od glavne prometnice doline. Dobrodošli v naših apartmajih v prekrasni Lepeni, kjer vas sprejmemo družina Pretner. Smo popolno izhodišče za Krnska jezera, Šunikov vodni gaj in še za mnoge druge bisere.

 

Nudimo vam bivanje v apartmajih, ki so polno opremljeni, in sprejmejo od 2 do 5 oseb. Na vrtu je za vas rezervirana miza, kjer si lahko ob najlepših razgledih privoščite vam ljube jedi. Po dogovoru vam nudimo tudi zajtrk in domačo hrano.

 

Pri nas si lahko privoščite hrano, ki pride naravnost s kmetije na krožnik. Na kmetiji imamo ovce, ki nam dajejo mleko za slasten sir in skuto.

 

In kaj je še mogoče? Pri nas lahko popolnoma brezplačno priklopite na zmogljiv brezžični internet. Sobivanje tradicije in modernega časa. Zadetek v polno.

 

Za več informacij in rezervacijo pokličite 041 576 314 ali pišite na julija@apartmapretner.com

 

Kako do nas?

 

Najdete nas na naslovu Lepena 21, 5232 Soča.

 

Z glavne ceste Bovec-Trenta zavijete v Lepeno (levo, če prihajate iz Trente, in desno, če prihajate iz Bovca). Peljete se mimo kampa Klin in po glavni cesti nadaljujete še tri kilometre, potem pa boste ob cesti videli tablo Apartma Pretner.

 

Tu zapustite glavno cesto in nadaljujete rahlo desno in kmalu prečkate reko čez betonski most. Ko pridete na makadamsko cesto, pa zavijete levo in sledite oznaki za apartma. Cesta se nato vzpne in po slabih petsto metrov prispete na našo domačijo.

 

Prisrčno dobrodošli!