Apartma Jožef Zorč

Trenta 54
5232 Soča
+ 386 (0)31-853-559 +386 (0)40-725-371

Oddajamo dva apartmaja, ki se nahajata v neposredni bližini nekdanje koče Zlatorog.

apartma 1:

Je manjši apartma s kuhinjo, kopalnico ter spalnico z eno zakonsko in eno enojno posteljo. V apartmaju je tudi raztegljiv kavč, tako da je primeren za 3-4 osebe. Kuhinja je opremljena s kuhinjskimi pripomočki, aparatom za kavo, grelnikom za vodo, toasterjem, hladilnikom ... V apartmaju je brezplačna brezžična internetna povezava. Pred apartmajem se nahajata terasa s pogledom na Triglav ter parkirišče.

apartma 2:

Je večji apartma s kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico ter dvema spalnicama. V prvi spalnici je zakonska postelja, v drugi pa sta dve enojni postelji. Apartma je primeren za 4 osebe. V dnevni sobi je velik raztegljiv kavč, opremljena je tudi s televizijo. Kuhinja je opremljena s kuhinjskimi pripomočki, aparatom za kavo, grelnikom za vodo, hladilnikom ... V apartmaju je brezplačna brezžična internetna povezava. Pred apartmajem se nahajata terasa s pogledom na Triglav ter parkirišče, v neposredni bližini pa se pasejo male živali, ki so zanimive predvsem za majhne otroke. Apartma je zelo primeren za družine.

 

V obeh apartmajih so hišni ljubljenčki dovoljeni (z doplačilom). Z doplačilom je možno uporabiti pralnico za perilo. Za goste obeh apartmajev ponujamo tudi domač zajtrk. Posebnost je, da je večina hrane pridelana doma (jajca, kozje mleko, ovčji sir ter skuta, domača marmelada ...).

Lokacija je zelo ugodna, saj sta v neposredni bližini cestni odcep za v dolino Zadnjice ter Soška pot, tako da lahko gostje svoje avtomobile pustijo na parkirišču in se na pohod odpravijo peš. Apartmaja sta od Informacijskega središča TNP oddaljena 400 m.